top of page

Kompetens för er verksamhetsutveckling

Hos oss väljer ni själva hur ni vill ha er personal. Vi anpassar våra tjänster till ert behov.

I helheten så erbjuder vi er personal genom bemanning, rekrytering och något vi kallar omställningsrekrytering. 

 

Vår HR-personal arbetar snabbt med att ta fram den eller de bästa kandidaterna för att fylla er vakanta position. Vi utgår alltid ifrån er kravprofil samt uppdragets innehåll, samt vår egen kunskap inom yrket, för att matcha rätt kandidat till jobbet. 

Med fokus på flexibilitet, tidseffektivitet och rätt kostnad kan vi vara er förmedlare av den optimala anställningen. Med vår ingående kunskap och erfarenhet inom de olika branscherna och vårt stora kontaktnätverk har vi möjligheten att få fram de bästa kandidaterna som passar era behov bäst. Vi vet vad som krävs för de olika jobben och förstår vad ni behöver till era uppdrag, vilket gör processen enkel utan att ni behöver lägga ner tid och energi på det själva.

Vi arbetar självklart under kollektivavtal för den anställdes bästa villkor under arbetet!​

Vi tror starkt på mångfald och är drivna att utveckla ert företag med arbetskraft och kunskap från olika bakgrunder och kulturer. Då ca 20 procent av Sveriges befolkning har en annan bakgrund än svenskt påverkar det ditt företag positivt genom att ha en multikulturell personalkraft, eftersom det gör att man förstår sina kunder bättre vilket i sin tur ökar lönsamheten.

 

Genom vår kompetenta personalstyrka gör vi bemanningsprocessen enkel och effektiv för er som kund.

Vi arbetar med kontinuerlig kompetensutveckling hos vår personal inom bland annat lager, lokalvård, och vård och omsorg, direkt anpassat till dina behov som kund.​​

Vad får du som kund?

  • Vi erbjuder dig ett urval av kandidater som matchar era behov och förfrågan.

  • Ni slipper sortera ut de som inte klarar jobbet.

  • Ni får kompetens och förberedd personal.

Vad behöver vi från er?

Allt vi behöver från er är en beskrivning på era krav och behov, och kort information om hur ni jobbar. Sen kan ni fokusera på annat medan vi tar fram de lämpligaste kandidaterna för er.

Vill ni veta mer?

Kontakta oss för att berätta mer om ert behov, så skapar vi en kravprofil för rätt personal för er!

Tack för er förfrågan!
Vi återkommer till er inom 24 timmar.
bottom of page