PERSONALRekrytering

VI MATCHAR RÄTT PERSON TILL ERT BEHOV

01/

BEMANNING

Genom bemanning kan ni få er personal så snabbt som samma vecka. Vi har en stor personalstyrka med olika erfarenheter och vi placerar ut den som passar bäst hos er på ett snabbt och enkelt sätt. Vi behöver inte sätta oss ner under ett långt möte för att diskutera vad det är ni behöver, utan med vår kunskap inom diverse branscher så ser vi snabbt vem eller vilka som kommer att passa in hos er.

Ingen rekrytering sker då vi redan har vår arbetskraft tillgänglig.

02/
REKRYTERING

Med rekrytering får ni en anställd som är speciellt utvald för ert företag och er tjänst. Ni får först träffa våran rekryteringskonsult där ni går igenom vad det är ni söker och vad era krav är. Ni säger även till oss när ni behöver ha tjänsten tillsatt.

03/
ANSTÄLL MED STÖD

I vårt uppdrag under Arbetsförmedlingen coachar och yrkesutbildar vi personalen för att de ska matchas så bra som möjligt med arbetsgivaren. Att anställa med nystartsjobb är enkelt och det hjälper vi er med. Ersättningen betalas ut till er en gång i månaden, som en skattelättnad genom att kreditera företagets skattekonto.
 

AuxiliRec är i ett bemannings- och rekryteringsföretag som arbetar främst inom sektorerna Administration, Kontor & Service, Försäljning & Kundtjänst,  Hälsa & Omsorg, Logistik, Lager & Transport. 
Vi erbjuder bemanning och rekrytering som effektivt och professionellt leder er till era nya arbetskollegor.

Vi hittar de som passar ert företag och eran tjänst bäst!

 

Med fokus på flexibilitet, tidseffektivitet och rätt kostnad kan vi vara er förmedlare av den optimala bemanningen. Med vår ingående kunskap och erfarenhet inom de olika branscherna och vårt stora kontaktnätverk har vi möjligheten att få fram de bästa kandidaterna som passar era behov bäst. Vi vet vad som krävs för de olika jobben och förstår vad ni behöver till era uppdrag, vilket gör processen enkel utan att ni behöver lägga ner tid och energi på det själva.

 

Vi tror starkt på mångfald och är drivna att utveckla ert företag med arbetskraft och kunskap från olika bakgrunder och kulturer. Då ca 20 procent av Sveriges befolkning har en annan bakgrund än svenskt påverkar det ditt företag positivt genom att ha en multikulturell personalkraft, eftersom det gör att man förstår sina kunder bättre vilket i sin tur ökar lönsamheten.

 

Genom att arbeta utifrån en modell som vi länge utvecklat, gör vi bemannings- och rekryteringsprocessen snabb men noggrann, utan att ni behöver oroa er över om-rekrytering. Vi förstår vikten av tid och pengar.

Beroende på hur stort ditt behov är så har vi även möjlighet att erbjuda  er rekrytering av er personal utan kostnad.

Vi utbildar personal inom bland annat lager, lokalvård, och vård och omsorg, direkt anpassat till dina behov som kund.

Vad får du som kund?

  • Vi erbjuder dig ett urval av kandidater som matchar era behov och förfrågan.

  • Ni slipper sortera ut de som inte klarar jobbet.

  • Ni får förberedd och yrkesutbildad personal som ofta har nystartsbidrag.

Vad behöver vi från er?

Allt vi behöver från er är en en beskrivning på era krav och behov, och kort information om hur ni jobbar och hur era anställda jobbar.

Såhär kan en rekryteringsprocess se ut hos oss:

Skärmavbild 2021-04-21 kl. 14.45.45.png
Kontakta vår rekryterare

Tack för ditt meddelande.Vår rekryterare kommer att kontakta dig så snart som möjligt!