top of page

Vilka är vi?

Vi på AuxiliRec är drivna och fokuserade på att förmedla arbetsamma kandidater till bra företag. Med lång erfarenhet från olika områden och branscher har vi kunskapen om vad som krävs och vilka verktyg som är viktigast gällande personalen, och precis enligt ert önskemål och det ni behöver så utbildar och förbereder vi personalen just mot era behov.

AuxiliRec är ett rekryterings-och bemanningsföretag som arbetar med att få ut arbetskraft i arbete främst inom branscher såsom transport & terminal, lokalvård och hemstädning, vård och omsorg, och hotell och restaurang, och har därför kunskapen inom vad som krävs för att en person ska göra ett bra jobb.

Vi arbetar dagligen med kompetensutveckling för våra kandidater där vi ser kundens behov och intern utbildar vi kandidaterna inom bland annat lager och truckkörning, PRYL och SRY (lokalvård), heta arbeten, fallskydd, och HLR.

Beroende på vad ni jobbar med och hur ni jobbar så kan ni behöva anställa på olika sätt.

211124_AuxiliRec_125651.jpeg

Vår story

AuxiliRec grundades av idén om att alla förtjänar möjligheten till arbete och försörjning, trots bakgrund, erfarenhet, och utbildning. Vi mötte många personer som aldrig fått chansen på grund av att de saknade rätt kompetens och rätt stöd att skapa en karriär.

Med Tomas långa erfarenhet från bemanningsbranschen, och Cassandras kunskap att guida människor så byggdes AuxiliRec upp till den helhetslösning vi erbjuder idag.

Kontakt med arbetsgivare som sökte personal fanns och arbetssökande fanns. Men för många av de arbetssökande vi kom i kontakt med så saknades rätt kompetens för arbetet. Därav skapade vi våra utbildningar som bidrar med kompetensutveckling för de arbetssökande, och dessa utbildningar skapar den kunskap som krävs direkt av arbetsgivarkunden.

Vi är stolta över att idag kunna säga att vi med vårt arbetssätt är auktoriserade inom bemanning, rekrytering och omställning.

Vi är även ISO 9001-certifierade för vårt kvalitetsledningssystem. Läs vår kvalitetspolicy här, om hur vi arbetar för att du som kund ska få bästa kvalité inom våra tjänster.

bottom of page