Vilka är vi?

Vi på AuxiliRec är drivna och fokuserade på att förmedla arbetsamma kandidater till bra företag.

Med lång erfarenhet från olika områden och branscher har vi kunskapen om vad som krävs och vilka verktyg som är viktigast gällande personalen, och precis enligt ert önskemål och det ni behöver så utbildar och förbereder vi personalen just mot era behov.

AuxiliRec är ett rekryterings-och bemanningsföretag som arbetar med att få ut arbetskraft i arbete främst inom branscher såsom transport & terminal, lokalvård och hemstädning, vård och omsorg, och hotell och restaurang, och har därför kunskapen inom vad som krävs för att en person ska göra ett bra jobb.

 Vi arbetar dagligen med kompetensutveckling för våra kandidater där vi ser kundens behov och intern utbildar vi kandidaterna inom bland annat lager och truckkörning, PRYL och SRY (lokalvård), heta arbeten, fallskydd, och HLR.

 Beroende på vad ni jobbar med och hur ni jobbar så kan ni behöva anställa på olika sätt.

Vi verkar inom fyra affärsområden:


Bemanning • Rekrytering • Omställning • Utbildning

För mer information om våra tjänster, tveka inte att kontakta oss på 08–400 200 60 eller mejla oss på info@auxilirec.se.

VÅRT TEAM

CEO
Ansvarig för Bemanning/rekrytering

08 400 200 61
tomas@auxilirec.se

Efter att ha arbetat med bemanning och rekrytering i över 10 år så har Tomas ett stort kontaktnätverk med både företagare och arbetstagare.
 

Tomas har kunskaper inom flera branscher och vet vad kunden vill ha och behöver när de söker personal, vilket underlättar och snabbar på rekryteringsprocessen. Han arbetar närmast arbetsgivare och våra samtliga kunder.
 

COO
Handledare samt personalansvarig

08 400 200 62
cassandra@auxilirec.se

Med en juristexamen och erfarenhet inom ekonomi, juridik, och handledning, arbetar Cassandra med företagsutveckling, och handledning av personalen.

Hon arbetar även som jobbcoach och tätt intill personalen som AuxiliRec sätter ut i arbete, för att se till att de trivs och motiveras till att fortsätta arbeta. 

CFO
Ekonomiansvarig

08 400 200 60
ekonomi@auxilirec.se

Efter att ha drivit eget företag med fokus på ekonomi- och företagsfrågor i 35 år, så har Agnetha en bred kunskap och har stött på de flesta situationer.

 

Hon har även studerat ekonomi på Företagsekonomiska Institutet och arbetar hos AuxiliRec med löpande bokföring och redovisning.

Handledare

08 400 200 63
ingela@auxilirec.se

Med en lärarexamen och med lång erfarenhet av att jobba med människor och service, arbetar Ingela som lärare och handledare. 

Ingela håller i föreläsningar om arbetslivet, språkundervisning och gör kartläggningar, gemensamma planeringar, och tillsammans med sina kollegor hjälper till att stötta och hjälpa människor ut i jobb eller studier.

Handledare

08 400 200 67 abraham@auxilirec.se

Abraham har en examen inom historievetenskap och arbetade som gymnasielärare i 5 år i sitt hemland Eritrea. Han arbetade tidigare på Arbetsförmedlingen som handläggarassistent, språkstöd och resursperson för de arbetssökande.

 

Här på AuxiliRec arbetar Abraham nära de arbetssökande som jobbcoach, språkstöd, och med att hålla föreläsningar om samhällsorientering.

 

Han hjälpa deltagarna med att hitta och söka lämpliga jobb, och har en nära kontakt med arbetsgivare.

Handledare

08 400 200 64
rahel@auxilirec.se

Rahel är utbildad inom personal management och har erfarenhet som administratör och fotoredigerare i 4 år från Eritrea.
I Sverige har hon jobbat som handläggarassistent på Arbetsförmedling och hennes roll var att vara delaktig vid gruppträffar för sökande och stötta med administrativa arbetsuppgifter och vägleda arbetssökande.


Som jobbcoach hjälper Rahel de arbetssökande med att söka jobb samt matchning med företag som behöver personal.  Rahel hjälper även de arbetssökande med CV-skrivning och jobbsökning.

HR - ansvarig

08 400 200 68
karolina@auxilirec.se

Karolina har studerat Management på University of Gdansk och har även utbildning och lång erfarenhet inom administration.

 

Hos AuxiliRec arbetar hon som HR- ansvarig och har kundkontakt med våra arbetsgivare som söker kandidater. Hon planerar rekryteringsprocessen och matchar kandidater mot rätt arbetsgivare.

Rekryterare

08 400 200 69
elilta@auxilirec.se

Med en examen inom HR så arbetar Elilta tätt med våra arbetssökande och kandidater för att matcha dem mot rätt arbetsgivare.
 

Elilta intervjuar och sorterar de sökande kandidaterna och presenterar dem sedan till arbetsgivare.

Administratör

08 400 200 60
fatou@auxilirec.se

Fatou är utbildad inom business communication och IT i hennes hemland Gambia. Hon har tidigare arbetat inom klädesindustrin med sitt egna företag och med import.

 

Hennes dagliga arbete på AuxiliRec består av att hitta nya kunder att starta samarbeten med och att ta kontakt med företag som söker arbetstagare.

Administratör

08 400 200 60
mariliz@auxilirec.se

Med erfarenhet av att jobba som administratör hos mångkulturella ideella föreningar, har Mariliz en bra kunskap inom hur man tar fram rätt information, till rätt tillfälle. 

Hos AuxiliRec arbetar Mariliz med löpande bokföring, informationssökning, och inbokningar av besökare.

Handledare

Vi söker nu en till handledare som har erfarenhet av att arbeta med arbetssökande och som vill arbeta med att stötta och handleda våra deltagaren närmare arbetsmarknaden. 

Är du intresserad? Skicka din ansökan till jobb@auxilirec.se

Säljare

Vi söker nu dig som vill arbeta med kundkontakt, och försäljning av bemanning och rekrytering. Vi ser gärna att du har erfarenhet av detta och det är ett plus att du har ett stort kontaktnätverk.

 

Är du intresserad? Skicka din ansökan till jobb@auxilirec.se