top of page

Nyheter

Läs mer om vad som händer i vår verksamhet

Namnlös (Presentation (169)) (2).png

ISO 9001

2022-01-16

Under hösten 2021 så arbetade vi intensivt med att skapa och implementera vårt kvalitetsledningssystem i vår verksamhet och arbete. I december kom en revisor till oss och granskade vårt ledningssystem och hur vi arbetar, och i januari 2022 blev vi ISO-certifierade! 

Läs vår kvalitetspolicy här, om hur vi jobbar för att du som kund får bästa kvalité inom våra tjänster.

Namnlös (Presentation (169)) (4).png

Auktorisation

2021-12-01

Vi kan stolt meddela att vi är auktoriserat bemannings, rekryterings, och omställningsföretag. Det innebär att Almega har granskat vår verksamhet och arbetssätt. Auktorisationen säkerställer att vi som medlem arbetar seriöst och uppfyller våra höga krav. Auktorisationen innebär också en trygghet för er som kunder och medarbetare.

Namnlös (Presentation (169)) (4).png
almega-share-logo_edited.webp

Almega Kompetensföretagen

2021-04-27

Vi kan stolt meddela att vi nu är medlem hos Almega Kompetensföretagen. Det innebär att vi kan driva verksamheten med rätt riktlinjer, rätt förutsättningar och med rätt kompetens. 

Detta betyder även att vi använder oss av allmänna bestämmelser inom branschen som är framtagna av experter inom området.

Diversity Charter Sweden

2021-04-26

Då vi dagligen arbetar med människor med en stor variation av bakgrunder så är det viktigt för oss att alltid arbeta inkluderande, mot integration och med att informera arbetsgivare om nyttan av mångfald så är vi därför medlemmarna i Diversity Charter Sweden.

Föreningen består av företag och organisationer som arbetar aktivt med mångfald och ett inkluderande förhållningssätt i den egna organisationen.

Kund_edited.webp
torshamnsgatan 39.webp

Nya kontorslokaler

2020-10-06

Nu har vi äntligen flyttat vår verksamhet till ett större kontor! 

Fem minuter från Kista Centrum befinner vi nu oss i vår 260 kvm stora lokal, med klassrum, seminarielokal, och individuella samtalsrum. 

Välkommen på besök på Torshamnsgatan 39, Hiss C, Våning 6!

Samarbete med samhällsnytta

2020-03-12

Vi startar nu ett samarbete med SOL Reneriet med syfte att ge möjlighet för praktik och möjlig anställning till våra deltagare. Under praktiken får deltagarna en fot in i lokalvårds-branschen samtidigt som de får erfarenhet inom arbetet på fartyg, hotell, och tunnelbanan. 

Vårt gemensamma mål är att utveckla deltagarnas kunskaper och arbetslivserfarenhet för framtida anställningar.​

praktikanter2-760x455.jpeg
bottom of page