Media & Marknadsföring

VI HJÄLPER ER ATT SYNAS.

Vi vill att ditt företag ska utvecklas och växa, och det görs såklart via kunderna. För att få kunder behövs marknadsföring och en bra bild utåt. Hur hittar kunderna till er och vad får de för uppfattning när de läser eller hör om er. En stor del av marknadsföring idag är via social media såsom Facebook, LinkedIn och Instagram. Vi hjälper er att få rätt följare och att de gillar sidorna och ofta följer upp med vad ni gör. Det kan vara tidskrävande att alltid uppdatera de olika sidorna och att skapa en sida som får kunden att bli intresserad och vilja stanna, så därför erbjuder vi att skapa er plattform och även locka dit kunderna. 

 

Med företagen i vårt kontaktnätverk vill vi koppla samman de olika branscherna och företagarna så att ni kan arbeta tillsammans. Genom att skapa starka relationer med andra företag sprids ert namn och ni får fler kunder.

Vi fixar er hemsida, logga, broschyrer och era sociala medier så att kunderna som ser er, håller sig kvar och vill använda sig utav era tjänster. Vi erbjuder även underhåll av dessa så att ni håller er uppdaterade och hela tiden visar att ni finns och vad ni gör!

© 2019 BY AUXILIREC AB