inhyrning av personal

SNABBT, ENKELT & EFFEKTIVT

01/

BEMANNING

Genom bemanning kan ni få er personal så snabbt som samma vecka. Vi har en stor personalstyrka med olika erfarenheter och vi placerar ut den som passar bäst hos er på ett snabbt och enkelt sätt. Vi behöver inte sätta oss ner under ett långt möte för att diskutera vad det är ni behöver, utan med vår kunskap inom diverse branscher så ser vi snabbt vem eller vilka som kommer att passa in hos er.

Ingen rekrytering sker då vi redan har vår arbetskraft tillgänglig.

02/
REKRYTERING

Med rekrytering får ni en anställd som är speciellt utvald för ert företag och er tjänst. Ni får först träffa våran rekryteringskonsult där ni går igenom vad det är ni söker och vad era krav är. Ni säger även till oss när ni behöver ha tjänsten tillsatt.

03/
ANSTÄLL MED STÖD

I vårt uppdrag under Arbetsförmedlingen coachar och yrkesutbildar vi personalen för att de ska matchas så bra som möjligt med arbetsgivaren. Att anställa med nystartsjobb är enkelt och det hjälper vi er med. Ersättningen betalas ut till er en gång i månaden, som en skattelättnad genom att kreditera företagets skattekonto.
 

AuxiliRec är i ett bemannings- och rekryteringsföretag som bland annat arbetar inom sektorerna Administration, Kontor & Service, Försäljning & Kundtjänst,  Hälsa & Omsorg, Logistik, Lager & Transport. 
Vi erbjuder bemanning som effektivt och professionellt leder till att ni har kompetens personal under era uppdrag, där ni inte behöver tänka på administration, anställningsavtal och löner för den anställde.

Vi hittar de som passar ert företag och eran tjänst bäst!


Under ett bemanningsuppdrag så jobbar vår HR-personal snabbt med att ta fram den eller de bästa kandidaterna för att fylla er vakanta position. Vi utgår ifrån er kravprofil samt uppdragets innehåll, samt vår egen kunskap inom yrket, för att matcha rätt kandidat till jobbet. 

Vi arbetar självklart under kollektivavtal för den anställdes bästa villkor under arbetet!

Med fokus på flexibilitet, tidseffektivitet och rätt kostnad kan vi vara er förmedlare av den optimala bemanningen. Med vår ingående kunskap och erfarenhet inom de olika branscherna och vårt stora kontaktnätverk har vi möjligheten att få fram de bästa kandidaterna som passar era behov bäst. Vi vet vad som krävs för de olika jobben och förstår vad ni behöver till era uppdrag, vilket gör processen enkel utan att ni behöver lägga ner tid och energi på det själva.

 

Vi tror starkt på mångfald och är drivna att utveckla ert företag med arbetskraft och kunskap från olika bakgrunder och kulturer. Då ca 20 procent av Sveriges befolkning har en annan bakgrund än svenskt påverkar det ditt företag positivt genom att ha en multikulturell personalkraft, eftersom det gör att man förstår sina kunder bättre vilket i sin tur ökar lönsamheten.

 

Genom vår kompetenta personalstyrka gör vi bemanningsprocessen enkel och effektiv för er som kund.

Vi arbetar med kontinuerlig kompetensutveckling hos vår personal inom bland annat lager, lokalvård, och vård och omsorg, direkt anpassat till dina behov som kund.

Vad får du som kund?

  • Vi erbjuder dig ett urval av kandidater som matchar era behov och förfrågan.

  • Ni slipper sortera ut de som inte klarar jobbet.

  • Ni får förberedd och yrkesutbildad personal som ofta har nystartsbidrag.

Vad behöver vi från er?

Allt vi behöver från er är en en beskrivning på era krav och behov, och kort information om hur ni jobbar och hur era anställda jobbar.

Kontakta vår HR-koordinator

Tack för ditt meddelande.

Vår rekryterare kommer att kontakta dig så snart som möjligt!